Factoring voor debiteurklanten

 

Payq Factoring voor debiteurklanten

Uw leverancier maakt gebruik van Payq factoring. Dit betekent dat u de factuur die u van uw leverancier of Payq ontvangt, dient te betalen aan Payq.

Payq koopt de factuur op factuurdatum van uw leverancier en ontzorgt hiermee uw leverancier op het gebied van facturatie, debiteurenbeheer, incasso en het betalingsrisico van haar omzet.

Heeft u een incassomachtiging aan uw leverancier afgegeven? Dan neemt Payq deze van uw leverancier over. Wij incasseren dan het factuurbedrag automatisch van uw rekening. Let op! op uw rekeningafschrift staat dan Payq als begunstigde.

Indien u vragen heeft over de factuur of over betalingen kunt u contact met ons opnemen op factoring@payq.nl of 088-7303333.

Factoring of incasso ook geschikt voor uw bedrijf?

Payq factoring is gespecialiseerd in factoring van abonnementen en andere terugkerende betalingen. Wij ontzorgen u op het gebied van facturatie, automatische incasso, debiteurenbeheer, incasso en het debiteurenrisico. Wij kopen onbetwiste vorderingen op kredietwaardige bedrijven en particulieren. Neem direct contact op factoring@payq.nl of 088-7303333.

Betalingen dienen voldaan te worden op ING rekening NL38INGB0005995973 tnv Payq onder vermelding van het factuurnummer.

De voordelen:

online inzicht in dossier

persoonlijk aanspreekpunt

persoonlijke benadering van de debiteur

gebruik stichting derdengelden

gebruik van de modernste software

API koppeling voor dossieroverdracht

hoog incassoresultaat

ontzorging van order to cash

Vordering indienen

Log hier in of word klant en dien direct uw vordering online in. Klant worden is eenvoudig, meld u aan en ontvang meteen uw inloggegevens.

Vul het formulier in:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en machtig hierbij Payq Incasso voor het automatisch incasseren van €14,95 exclusief BTW per maand m.b.t. het MKB abonnement. Account aanmaken

"Univé Stad en Land maakt al enige tijd gebruik van Payq. De werkwijze van Payq; snel en kordaat handelen, korte lijnen en respectvolle wijze van incasseren heeft geresulteerd in het snel wegwerken van betalingsachterstanden en een onveranderd goede verstandhouding met onze klanten. Ik kan u Payq dan ook van harte aanbevelen."

Hans Huisman - Manager Univé Stad en Land

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Ok Meer informatie