Payq incasso en debiteurenbeheer

Over Payq Incasso.

Payq is 10 jaar geleden opgericht onder de naam MVO Incasso. Het huidige management heeft samen meer dan 20 jaar ervaring in creditmanagement.

Wat Payq zo succesvol maakt is dat wij met behulp van de modernste software onze dienstverlening kunnen inrichten volgens de wensen van de opdrachtgever en de effectiefste wijze van benadering van de debiteur inzetten. Dit doen wij met medewerkers die betrokken, gedreven en resultaatgericht zijn en hun vak leuk vinden.

De voordelen:

online inzicht in dossier

persoonlijk aanspreekpunt

persoonlijke benadering van de debiteur

gebruik stichting derdengelden

gebruik van de modernste software

API koppeling voor dossieroverdracht

hoog incassoresultaat

ontzorging van order to cash

Vordering indienen

Log hier in of word klant en dien direct uw vordering online in. Klant worden is eenvoudig, meld u aan en ontvang meteen uw inloggegevens.

Vul het formulier in:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en machtig hierbij Payq Incasso voor het automatisch incasseren van €14,95 exclusief BTW per maand m.b.t. het MKB abonnement. Account aanmaken

"Univé Stad en Land maakt al enige tijd gebruik van Payq. De werkwijze van Payq; snel en kordaat handelen, korte lijnen en respectvolle wijze van incasseren heeft geresulteerd in het snel wegwerken van betalingsachterstanden en een onveranderd goede verstandhouding met onze klanten. Ik kan u Payq dan ook van harte aanbevelen."

Hans Huisman - Manager Univé Stad en Land

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Ok Meer informatie