Payq incasso en debiteurenbeheer

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Met het oog op de gegevensbescherming neemt Payq geen enkel risico indien het de privacy van onze klanten en debiteuren betreft. In onze algemene voorwaarden wordt dit onderwerp goed gewaarborgd. Verder kunt u ook terecht bij het privacy statement.

De visie van Payq is dat er in het incassoproces twee deelprocessen zijn te identificeren, het proces dat de opdrachtgever uitvoert en het proces dat start vanaf het moment dat Payq de vordering in behandeling neemt. Payq ziet zich voor het laatste deel verantwoordelijk omdat de data van de opdrachtgevers van Payq kan worden gebruikt om onder andere scorekaarten te ontwikkelingen die het incassoproces van alle klanten ten goede komt, resulterend in een effectieve en debiteur gerichte benadering. In andere woorden is Payq de controller over dat deel van het proces waar Payq de acties uitvoert. Uiteraard is een verwerkingsovereenkomst ook bespreekbaar en indien gewenst kunnen we hier een concept voor aanleveren.

Meer vragen rondom de AVG kunt u stellen via avg@payq.nl

De voordelen:

online inzicht in dossier

persoonlijk aanspreekpunt

persoonlijke benadering van de debiteur

gebruik stichting derdengelden

gebruik van de modernste software

API koppeling voor dossieroverdracht

hoog incassoresultaat

ontzorging van order to cash

Vordering indienen

Log hier in of word klant en dien direct uw vordering online in. Klant worden is eenvoudig, meld u aan en ontvang meteen uw inloggegevens.

Vul het formulier in:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en machtig hierbij Payq Incasso voor het automatisch incasseren van €14,95 exclusief BTW per maand m.b.t. het MKB abonnement. Account aanmaken

"Univé Stad en Land maakt al enige tijd gebruik van Payq. De werkwijze van Payq; snel en kordaat handelen, korte lijnen en respectvolle wijze van incasseren heeft geresulteerd in het snel wegwerken van betalingsachterstanden en een onveranderd goede verstandhouding met onze klanten. Ik kan u Payq dan ook van harte aanbevelen."

Hans Huisman - Manager Univé Stad en Land

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Ok Meer informatie